| Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Uto Sep 30, 2008 2:05 pm | |
| meni je zaista weoma stalo do owoga foruma,ali widim da niko wishe ne dolazi,izgleda da je jowana zauzeta oko swog nowog 4uma...znam da je i shkola i swe ostalo u pitanju ali stwarno dodjite bar pola sata na dan,donesite neku kontrolu na 4um,ja ne mogu swe sama,josh juche tea i ja smo kako tako sredilo malo forum shto se tiche starih tema...jer owo nije fer prema meni i prema njoj,ja znam,nisam bila na 4umu dosta dugo,ali ima oprawdanje za to i nadam se da mi werujete...iskreno se nadam da cete posle owe poruke dolazite makar malo na 4um...!!hwala swima koji me podrzawaju!!! | |
|
| |
~i LoVe To bE fAbOlUs~ Admin
Broj poruka : 1157 Godina : 28 Lokacija : J@ s@m N@ NeBy,U r@jy IzGuBlJeN@ Omiljen RBD album : CeLeStIaL Omiljen clan iz grupe RBD! : dulce maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde1.top-talk.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : teNnIs,RbD aNd FiNaLy LoVe Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Uto Sep 30, 2008 4:51 pm | |
| Wolele bismo kad bi glawna adminka malo wisxe posecxiwala 4um jer je ipak njen....Mislim da nije fer..a i nije ja i jowana sredjujemo 4um pa cxemo dowesti cxlanowe i 4um cxe biti ok ali wi.?Dodjite glawna adminka je nestala...Zaborawila na 4um.....Msm da nije fer.Kako nam je ranije bilo zabawno bitje i sada..Come on | |
|
| |
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Uto Sep 30, 2008 11:04 pm | |
| neemoguu bb owwoo je prewishe | |
|
| |
~Dul_Maria~ Muzicki urednik
Broj poruka : 934 Godina : 30 Lokacija : Daleko.... Omiljen RBD album : Nuesto amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi Slika omiljenog RBD albuma : Koliko volite RBD : I do belive in..... : fairs Datum upisa : 26.03.2008
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Sre Okt 01, 2008 10:04 am | |
| Stvarno vise, ovo je prevazislo svaku meru ! Ja iskreno nisam mogla da dolazim na forum cesti, pocela mi je liga i imam trening dva puta na dan, pa sam zazute... A i sto se skole tice, stvaro... Nista ceo dan u skoli !! A sta je sa vikendom? Tad ane mozete da dolazite ?!! | |
|
| |
Broj poruka : 1157 Godina : 28 Lokacija : J@ s@m N@ NeBy,U r@jy IzGuBlJeN@ Omiljen RBD album : CeLeStIaL Omiljen clan iz grupe RBD! : dulce maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde1.top-talk.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : teNnIs,RbD aNd FiNaLy LoVe Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Sre Okt 01, 2008 3:06 pm | |
| Ewo ti si u prawu!!!!!!!Ti si zauzeta a ewo postujesx po malo | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Sub Okt 04, 2008 2:43 pm | |
| - ~i LoVe To bE fAbOlUs~ ::
- Dodjite glawna adminka je nestala...Zaborawila na 4um.....
Glavna adminka nije zaboravila na forum....ja sam vec vise puta dolazila a da se ne ulogujem,kao gost,i kada bih videla ko je taj dan dosao,tj. vise puta niko........nije mi se ni ulazilo na forum! | |
|
| |
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Sub Okt 04, 2008 3:37 pm | |
| ok,ok,dosta sa swim owim.. LOCK | |
|
| |
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer Ned Okt 05, 2008 1:27 pm | |
| Locked i soorry glawnoj adminki | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer | |
| |
|
| |
| Admini i ostali ulazite ooodmaaah..owo nije feer | |
|