| Diego ili Miguel | |
|
+22~*~Maite~*~ *~Jovanchica & Anny~* ~I`m not a perfect girl~ PoNcHo*S lItLlE aNgEl $~*~Jeka & Ucker~*~$ milica rebelde Marina_ ~wanna_be_the_rain~ *$*La Choky*$* *~Mia Colucci~* brana~anahi~the~best *~Chiquitita de Poncho~* Marija I ~i LoVe To bE fAbOlUs~ Milica*pollita*autentica she La nina angel girl $*Dulce*$ ~Maite&Anahi princess (...MICY...) ~*SmiLeY*GirL*~ 26 posters |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~wanna_be_the_rain~ *Salvame*
Broj poruka : 80 Godina : 31 Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 20.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Apr 20, 2008 11:33 am | |
| jojj ne znammm ja malcice vise volim ponchaaaa | |
|
| |
Marina_ *Empezar desde cero*
Broj poruka : 19 Godina : 29 Omiljen RBD album : Empesar dezde cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 20.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Apr 20, 2008 1:55 pm | |
| | |
|
| |
milica rebelde *Salvame*
Broj poruka : 95 Godina : 28 Lokacija : U Ponchovom zagrljaju Omiljen RBD album : nostro amor rebelde celestail empesar desde cero rebels Omiljen clan iz grupe RBD! : svi Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://ponchorbd.niceboard.biz/act?u=5&ak=126ac06901 Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 04, 2008 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Milica*pollita*autentica *Asi soy yo*
Broj poruka : 387 Godina : 32 Lokacija : KOTOR MONTENEGRO Omiljen RBD album : Empezar Desde Cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Anny i Polito Slika omiljenog RBD albuma : Koliko volite RBD : I do belive in..... : my angel Datum upisa : 03.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Pon Maj 05, 2008 1:56 am | |
| | |
|
| |
*$*La Choky*$* *Y soy rebelde*
Broj poruka : 119 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corason parasiempre Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : miamor Ucker..... Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Pon Maj 05, 2008 8:39 am | |
| ay.......obvio bb!!!!!!!!! | |
|
| |
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 5:46 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 119 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corason parasiempre Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : miamor Ucker..... Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 8:08 pm | |
| xexe extra zato si se regovala na moj 4um!!!!!!! | |
|
| |
PoNcHo*S lItLlE aNgEl Najj aw
Broj poruka : 509 Godina : 28 Lokacija : malo levo pa desno,opa cupa.. Omiljen RBD album : Empezar desde cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde.2forum.biz Koliko volite RBD : I do belive in..... : Faires Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 9:41 pm | |
| - dulce dora ::
- Milica ::
MIGEL! NIJE TATIN SIN tu si upravu ali priznaj da je diego simpaticniji a migel romanticniji sve je tacno migel je i nezniji prema mii dok diego govori roberti sve sto mu padne na pamet dok je ne rasplace!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 9:45 pm | |
| MA DIEGO JE CARINAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 509 Godina : 28 Lokacija : malo levo pa desno,opa cupa.. Omiljen RBD album : Empezar desde cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde.2forum.biz Koliko volite RBD : I do belive in..... : Faires Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 9:47 pm | |
| da da da pravi tatin sin!!!i prava muskarcina!!nema sta sve je ok u vezi njega | |
|
| |
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 9:47 pm | |
| ja ga OBOZAAAAAAVAM!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 9:48 pm | |
| ok tvoje misljenje ja se ne svadjam!!i nikad u zivotu ni nisam | |
|
| |
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Maj 18, 2008 9:50 pm | |
| pa ne svadjam se ni ja..........bozeeeee!!!!!!!!! | |
|
| |
~wanna_be_the_rain~ *Salvame*
Broj poruka : 80 Godina : 31 Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 20.04.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Čet Jun 05, 2008 2:15 pm | |
| a diego je na pocetak govorio roberti svasta ali posle je bilo dosla maca na vratanca | |
|
| |
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| |
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Čet Jun 05, 2008 11:08 pm | |
| Miguel,ali sam se dvoumila jer je i Diegito extra | |
|
| |
~*~Maite~*~ *Salvame*
Broj poruka : 97 Godina : 29 Omiljen RBD album : la familia Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 19.06.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Sub Jun 21, 2008 1:42 pm | |
| meni je MIGUEL bolji | |
|
| |
Tamara *Salvame*
Broj poruka : 81 Godina : 28 Omiljen RBD album : Nuestro amor Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Sub Jun 21, 2008 10:58 pm | |
| | |
|
| |
*~Anny_y_Anchy~* *Salvame*
Broj poruka : 54 Godina : 31 Lokacija : U srcu RBD!!!!!!! Omiljen RBD album : Empezar desde cero.... Ali obozavam ih sve :P:P Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi... Obvio! Ai q pregunta!!!! Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Ned Jun 22, 2008 3:54 pm | |
| | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
Broj poruka : 1212 Godina : 33 Lokacija : Setam sa Dul pored mora...Tada nailazi Ucker na jahti i poziva nas da budemo sa njim... Omiljen RBD album : Celestial!!! Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/ Koliko volite RBD : I do belive in..... : Avril,RBD and me! Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Pet Avg 01, 2008 7:23 pm | |
| Diego!MI BB 4EVER!!!!!!!!! | |
|
| |
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Pet Avg 01, 2008 7:32 pm | |
| Diego wodi...extra...i treba kad je THE BEST | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
Broj poruka : 1212 Godina : 33 Lokacija : Setam sa Dul pored mora...Tada nailazi Ucker na jahti i poziva nas da budemo sa njim... Omiljen RBD album : Celestial!!! Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/ Koliko volite RBD : I do belive in..... : Avril,RBD and me! Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Pet Avg 01, 2008 7:33 pm | |
| Slazem se!!!Samo tako Diego!!!Hehe | |
|
| |
Rbd*Princess *Salvame*
Broj poruka : 65 Godina : 28 Omiljen RBD album : Rebels Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rbd4um.forumotion.com/forum.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : faires Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Diego ili Miguel Sub Dec 27, 2008 5:17 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Diego ili Miguel | |
| |
|
| |
| Diego ili Miguel | |
|