| Momci.... | |
|
+17*~Jovanchica & Anny~* ~I`m not a perfect girl~ $~*~Jeka & Ucker~*~$ ~*PunkPrincess*~ PoNcHo*S lItLlE aNgEl ~wanna_be_the_rain~ *~Mia Colucci~* *$*La Choky*$* Wanjusxkaaaaa brana~anahi~the~best (...MICY...) ~Maite&Anahi princess Milica*pollita*autentica La nina ~i LoVe To bE fAbOlUs~ ~*SmiLeY*GirL*~ ~Dul_Maria~ 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*PunkPrincess*~ Modovi
Broj poruka : 1212 Godina : 33 Lokacija : Setam sa Dul pored mora...Tada nailazi Ucker na jahti i poziva nas da budemo sa njim... Omiljen RBD album : Celestial!!! Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/ Koliko volite RBD : I do belive in..... : Avril,RBD and me! Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Čet Avg 07, 2008 12:58 pm | |
| | |
|
| |
brana~anahi~the~best VIP
Broj poruka : 555 Godina : 31 Lokacija : u back stage-u sa ANAHI Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : ANAHI Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://chicasderbd.nice-topic.com/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : Faries & Annie Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Momci.... Čet Avg 07, 2008 1:03 pm | |
| ja sam bila sa 2 sk8era,znaci extra su,obozawam ih josh ako crtaju grafite znac WRH.poznajem dosta njih ali za sada smo samo prijatelji,narawno ja se trudim da bude wishe od toga =) | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Pet Avg 08, 2008 1:53 pm | |
| ufff,meni je moja ljubaw otishla za Shwedsku kmee,dolazi tek mozhda u oktobru..kmeeee | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Momci.... Pet Avg 08, 2008 1:56 pm | |
| moj ce u ponedeljak doci iz Tunisa...... | |
|
| |
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 11, 2008 2:54 pm | |
| - ~*RocK*PriNcEsS*~ ::
- bas lepo....e,a da vas pitam....da li se vama svidjaju skejteri????Onako,malo duza,razbarusena kosica,sire majcice i pantalone,cool patike i skejt pored njih?Meni DA!
j0j,i meni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sam se sada skr0z zaljubila u jed0g dechaka,i jedan mi se mn0g0 swidja...preswatki su,swak0 weche ix widjam na ringisxpilu,tak0 da jedwa chekam weche....auuuuu.... A 0waj prwi je sin 0d jedn0g ch0weka,a taj ch0wek je medju najb0ljim drug0wima 0d m0g tate... sam0 ima jedan mali pr0blemchitj,tj. mal0 wetji..... | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
Broj poruka : 1212 Godina : 33 Lokacija : Setam sa Dul pored mora...Tada nailazi Ucker na jahti i poziva nas da budemo sa njim... Omiljen RBD album : Celestial!!! Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/ Koliko volite RBD : I do belive in..... : Avril,RBD and me! Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Sre Avg 13, 2008 1:15 pm | |
| ufffffff...Jadna ti... | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Momci.... Sre Avg 13, 2008 5:04 pm | |
| - ~I`m not a perfect girl~ ::
- ~*RocK*PriNcEsS*~ ::
- bas lepo....e,a da vas pitam....da li se vama svidjaju skejteri????Onako,malo duza,razbarusena kosica,sire majcice i pantalone,cool patike i skejt pored njih?Meni DA!
j0j,i meni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam se sada skr0z zaljubila u jed0g dechaka,i jedan mi se mn0g0 swidja...preswatki su,swak0 weche ix widjam na ringisxpilu,tak0 da jedwa chekam weche....auuuuu.... A 0waj prwi je sin 0d jedn0g ch0weka,a taj ch0wek je medju najb0ljim drug0wima 0d m0g tate... sam0 ima jedan mali pr0blemchitj,tj. mal0 wetji..... a kakav problemcic? | |
|
| |
***~I~Like~Boys~*** *Celestial*
Broj poruka : 973 Godina : 28 Lokacija : Sa ANnNy I DuUL Na KaApUcInNu Omiljen RBD album : Nuestro Amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce i Anahi Koliko volite RBD : I do belive in..... : RBD**para**siempre** Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Sre Avg 13, 2008 6:45 pm | |
| Kakav problem? Pa to ti je sooper ako je prijatelj(otac)tvog tate,onda je to extra... Sto si onda tuzna? | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
| Naslov: Re: Momci.... Sre Avg 13, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 16, 2008 2:14 pm | |
| Pa jeste extra sxt0 je njeg0w 0tatz medju najb0ljim drug0wima m0g 0tza,ali pr0blem je u t0me sxt0 je 0n druge were,msm ja nemam nisxta pr0tiw,ja se druzxim sa swima njima k0ji su druge were,jer tam0 k0d m0je babe ima d0sta ljudi druge were,i m0j tata ima mili0n drug0wa druge were. aLi ja sam zaljubljena u 0w0g,a 0n je druge were . . . ist0 k0 Lupita i Nik0 | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 16, 2008 2:17 pm | |
| Da!!haha! Pa dobro...Sta ima veze ako je druge vere... | |
|
| |
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 16, 2008 2:20 pm | |
| E pa,nije t0 basx swejedn0 . . . a i mladji je jednu g0d 0n mene . . . nikada se d0 sada nisam zaljubila u nek0g k0 je mladji 0d mene,ali 0n je mn00000g000000 d0bar,presladak je . . . | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 16, 2008 2:23 pm | |
| hehe!pa onda sooper!!A jel se on zaljubio u tebe??Jel znas?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 16, 2008 3:24 pm | |
| ne znam i ne zxiwi gde i ja.... widjam ga sam0 kada 0dem k0d babe | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 16, 2008 3:28 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Momci.... Ned Avg 17, 2008 6:01 pm | |
| pa 0nak0,i jeste i nije=) | |
|
| |
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Momci.... Ned Avg 17, 2008 8:39 pm | |
| a koje je were ako smem da pitam?! iskreno moj staw je da bi se ja udala jedino za prawoslawca i katolika za ostale were ne bih... | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 18, 2008 11:10 am | |
| i ja isto.........brakovi razlicite vere nejcesce propadnu...i to jaaaako brzo....a posle moze biti i dodatnih komplikacija.......ja bih za decka izabrala prvenstveno pravoslavca....a moze i katolika....ipak je i on hriscanin.......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 18, 2008 11:18 am | |
| - $~*~Jeka & Ucker~*~$ ::
- a koje je were ako smem da pitam?!
iskreno moj staw je da bi se ja udala jedino za prawoslawca i katolika za ostale were ne bih... pa i ja bi,ali bre netju ja da se udam za njega on je musliman... | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 18, 2008 11:22 am | |
| joj,.....pa dobro,malo smo se zezale oko udaje....ali,musliman.....nzm stvarno sta da ti kazem....jer je lep? | |
|
| |
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 18, 2008 11:26 am | |
| maaaaaa jeste i mn0gooo0000 je d0bra,ali... | |
|
| |
***~I~Like~Boys~*** *Celestial*
Broj poruka : 973 Godina : 28 Lokacija : Sa ANnNy I DuUL Na KaApUcInNu Omiljen RBD album : Nuestro Amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce i Anahi Koliko volite RBD : I do belive in..... : RBD**para**siempre** Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 18, 2008 12:01 pm | |
| Pa i to sto kazes neces ti da se udas za njega...heh Ja jesam za zabavljane sa decacima druge vere,ali ne i za udaju.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Momci.... Pon Avg 18, 2008 12:48 pm | |
| heeh...pa i ja... Basx tju sada da se uda za njega | |
|
| |
~*~*DuLcE MaRiA*~*~ *Salvame*
Broj poruka : 60 Godina : 29 Lokacija : con dul & ucker en mi corason para siempre Omiljen RBD album : *N*u*e*s*t*r*o* a*m*o*r* Omiljen clan iz grupe RBD! : *D*u*l*c*e*M*a*r*i*a* Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : *M*e*&*U*c*K*e*R* Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Momci.... Sub Avg 23, 2008 4:56 pm | |
| - ~I`m not a perfect girl~ ::
- heeh...pa i ja...
Basx tju sada da se uda za njega HEH DA | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Momci.... | |
| |
|
| |
| Momci.... | |