Milica*pollita*autentica *Asi soy yo*
Broj poruka : 387 Godina : 32 Lokacija : KOTOR MONTENEGRO Omiljen RBD album : Empezar Desde Cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Anny i Polito Slika omiljenog RBD albuma : Koliko volite RBD : I do belive in..... : my angel Datum upisa : 03.04.2008
| Naslov: Molim vas da se regujete na moj 4um, jos je nov i nemamo clanova!!! Uto Maj 20, 2008 4:20 pm | |
| | |
|
~*Chic@ como DuLcE*~ *Y soy rebelde*
Broj poruka : 245 Godina : 31 Lokacija : Siempre con RBD Omiljen RBD album : Celectial Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi i Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://www.rbd-ews.forumotion.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : .....fairies...and in.....RBD Datum upisa : 29.03.2008
| Naslov: Re: Molim vas da se regujete na moj 4um, jos je nov i nemamo clanova!!! Čet Jun 19, 2008 6:55 pm | |
| | |
|
*$*La Choky*$* *Y soy rebelde*
Broj poruka : 119 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corason parasiempre Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : miamor Ucker..... Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Molim vas da se regujete na moj 4um, jos je nov i nemamo clanova!!! Sub Avg 02, 2008 12:14 am | |
| evo sad cu da se regujem.......aktiviraj me! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Molim vas da se regujete na moj 4um, jos je nov i nemamo clanova!!! | |
| |
|