| Regujte se na moj forum | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
!AvRiL lAvIgNe FaN!
Broj poruka : 1 Godina : 30 Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 07.05.2008
| Naslov: Regujte se na moj forum Sre Jun 04, 2008 11:13 pm | |
| Regujte se na moj forum o RBD-u plzzz
P.S.adresa je izbrisana jer clan nema 60 postova.... | |
|
| |
~i LoVe To bE fAbOlUs~ Admin
Broj poruka : 1157 Godina : 28 Lokacija : J@ s@m N@ NeBy,U r@jy IzGuBlJeN@ Omiljen RBD album : CeLeStIaL Omiljen clan iz grupe RBD! : dulce maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde1.top-talk.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : teNnIs,RbD aNd FiNaLy LoVe Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Ned Jun 08, 2008 12:00 pm | |
| ja sam tamo vec duugo regovana a ja sam dora tamo | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Ned Jun 08, 2008 1:40 pm | |
| i ja sam tamo regovana..... | |
|
| |
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Ned Jun 08, 2008 2:10 pm | |
| e zar ne pishe u prawilima da se ne mogu reklamirati 4umi ako chlan nema wishe od 60 postowa?? | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Ned Jun 08, 2008 2:30 pm | |
| Ne znam,samo meni je ovo jadno! Doshao je na 4um samo da bi reklamirao! | |
|
| |
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Ned Jun 08, 2008 9:05 pm | |
| pa da,zato je i dobro prawilo da chlan koji ima manje od 60 postowa ne mozxe da reklamira 4ume!!! | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Ned Jun 08, 2008 10:47 pm | |
| | |
|
| |
~i LoVe To bE fAbOlUs~ Admin
Broj poruka : 1157 Godina : 28 Lokacija : J@ s@m N@ NeBy,U r@jy IzGuBlJeN@ Omiljen RBD album : CeLeStIaL Omiljen clan iz grupe RBD! : dulce maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde1.top-talk.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : teNnIs,RbD aNd FiNaLy LoVe Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum Pon Jun 09, 2008 2:12 pm | |
| da a ljudi ja ne znam on nije dolazio na svoj 4um vec duuugo vreme a sada je poceo da dolazi a ako ste tamo regovani koji vam je nick | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Regujte se na moj forum | |
| |
|
| |
| Regujte se na moj forum | |
|