♥Fairies de Anny Serbia♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Swi Anahini fanowi iz Srbije

PrijemPortalGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi

Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?

Ići dole 
+5
brana~anahi~the~best
PoNcHo*S lItLlE aNgEl
~I`m not a perfect girl~
*~Jovanchica & Anny~*
$~*~Jeka & Ucker~*~$
9 posters
AutorPoruka
$~*~Jeka & Ucker~*~$
Admin
Admin
$~*~Jeka & Ucker~*~$

Ženski
Broj poruka : 1847
Godina : 30
Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON...
Omiljen RBD album : Celestial
Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker
Slika omiljenog RBD albuma : Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Sc3msh
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm
Koliko volite RBD :
Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Right_bar_bleue

I do belive in..... : me and Ucker...
Datum upisa : 18.05.2008

Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Empty
PočaljiNaslov: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeSre Jun 11, 2008 11:08 pm

Ja sam imala...bili smo nerazdwojni...najbolji drugowi!A onda smo se strasno poswadjali i bili u swadji 6 meseci...tacno 6 meseci...za tih 6 meseci swasta se izdesawalo swe u swemu mnogo swadja i cak sam jednom krenula da se bijem sa njim ali tacno bi me samleo...razdwojili su nas na swu MOJU srecu...pomirili smo se preko igre istina ili izazow...i opet smo se poswadjali...on je kriw!!!Lepo sam mu rekla da ne mogu da dodjem do kafica jer pada kisa i on se naljutio!!!Kao cekao me je sat wremena...a da zaborawila sam...JA SAM ZALJUBLJENA U NJEGA I ON TO ZNA!!!Cak mi je i rekao Znam da sam jedini Nikola u twom ziwotu i slicno...
Nazad na vrh Ići dole
http://4um4allteens.do-talk.com/index.htm
*~Jovanchica & Anny~*
Admin
Admin
*~Jovanchica & Anny~*

Ženski
Broj poruka : 1201
Godina : 29
Omiljen RBD album : Nuestro amor
Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite
Koliko volite RBD :
Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Right_bar_bleue

I do belive in..... : .................
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeSre Jun 11, 2008 11:45 pm

da,prichala si nam za to
nego pa nemam nekog naj prijatelja,imam jednog,ali on nije nekkako naj,uvek me zeza,uvek mi se nekad podsmeva,jeste da to radi iz shale,ali opet...
Nazad na vrh Ići dole
~I`m not a perfect girl~
Admin
Admin
~I`m not a perfect girl~

Ženski
Broj poruka : 1154
Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker
Koliko volite RBD :

Datum upisa : 02.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimePet Jun 13, 2008 4:10 pm

ja imam!!!!!!!!!!!!!on je NAJ drug na swetu!!!!!!!!!nikada nisam imala boljeg!!!!!!!Poswadjali smo se samo jednom u zxiwotu,a ja sam bila kriwa...on je mene pogodio loptom u glawu i ja sam se naljutila(ja debil) i on mi se izwinio i ja otrchala qci,jer sam ceo dan bila nikakwa,poswadjala sam se sa roditeljima i swashta.....i celo weche smo se dopisiwali,a ja sam swo wreme plakala i swe mu rekla i onda smo se pomirili i nikada se wishe nismo do sada poswadjali.........
Nazad na vrh Ići dole
PoNcHo*S lItLlE aNgEl
Najj aw
Najj aw
PoNcHo*S lItLlE aNgEl

Ženski
Broj poruka : 509
Godina : 28
Omiljen RBD album : Empezar desde cero
Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria
Slika omiljenog RBD albuma : Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? 332mbnc
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde.2forum.biz
Koliko volite RBD :

I do belive in..... : Faires
Datum upisa : 13.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimePet Jun 13, 2008 4:31 pm

ja imam pravog i naj druga i nikad se nismo posvadjali!!!a znamo se jos od 2 godine Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
*~Jovanchica & Anny~*
Admin
Admin
*~Jovanchica & Anny~*

Ženski
Broj poruka : 1201
Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite
Koliko volite RBD :

Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimePet Jun 13, 2008 5:01 pm

~I`m not a perfect girl~ ::
ja imam!!!!!!!!!!!!!on je NAJ drug na swetu!!!!!!!!!nikada nisam imala boljeg!!!!!!!Poswadjali smo se samo jednom u zxiwotu,a ja sam bila kriwa...on je mene pogodio loptom u glawu i ja sam se naljutila(ja debil) i on mi se izwinio i ja otrchala qci,jer sam ceo dan bila nikakwa,poswadjala sam se sa roditeljima i swashta.....i celo weche smo se dopisiwali,a ja sam swo wreme plakala i swe mu rekla i onda smo se pomirili i nikada se wishe nismo do sada poswadjali.........
Jao sweet!
Nazad na vrh Ići dole
brana~anahi~the~best
VIP
VIP
brana~anahi~the~best

Ženski
Broj poruka : 555
Godina : 31
Omiljen RBD album : Rebelde
Omiljen clan iz grupe RBD! : ANAHI
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://chicasderbd.nice-topic.com/index.htm
Koliko volite RBD :

I do belive in..... : Faries & Annie
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimePet Jun 13, 2008 8:45 pm

e ja imam prawog prijateja.poznajemo se od wrtica zajedno smo ishli u razred u osnownoj i zajedno smo u srednjoj,.ziweli smo u 2 zgrede jedna do druge,i zgrade su imale jedan zajednicki zid,i ja i on smo imali wrata koja su spajala moju sobu i njegowu,ta wrata nikad nisu imala kljuc.kad god mi neshto treba on je bio tu,isto tako i ja.swe je bilo extra dok nisu srushili njegowu zgradu,ali nashe prijateljstwo se nije srushilo,on se preselio u zradu do moje samo sa druge trane ali sada ne mozemo da spojimo sobe,mada to nije wazno jer cemo biti zauwek najbolji prijatelji,i nikad se nismo poswadjali a poznajemo se 10 godina...
Nazad na vrh Ići dole
~I`m not a perfect girl~
Admin
Admin
~I`m not a perfect girl~

Ženski
Broj poruka : 1154
Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker
Koliko volite RBD :

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimePet Jun 13, 2008 11:35 pm

jao bash je to EXTRA...ja i moj drug se znamo 6 god,a naj drugowi smo 3 god...
ali se seli... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
pa sam ga ja jedwa naterala da bar nastawi da ide u nashu shkolu...bar to......=((((((((((
Nazad na vrh Ići dole
~i LoVe To bE fAbOlUs~
Admin
Admin
~i LoVe To bE fAbOlUs~

Ženski
Broj poruka : 1157
Omiljen RBD album : CeLeStIaL
Omiljen clan iz grupe RBD! : dulce maria
Slika omiljenog RBD albuma : Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Sc3msh
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde1.top-talk.net
Koliko volite RBD :

I do belive in..... : teNnIs,RbD aNd FiNaLy LoVe
Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeSub Jun 14, 2008 3:18 pm

JA IMAM PRAVOG DRUGA KOGA ZNAM OD PRE 6 GODINA A BEST FRIENDS SMO OD UVEK
OBOJE SMO LUDI I OBOZAVAMO NEKE FORE A TU SPADAI MOJA DRUGARICA
Nazad na vrh Ići dole
DUL FRVR BEST
*Empezar desde cero*
*Empezar desde cero*
DUL FRVR BEST

Ženski
Broj poruka : 32
Godina : 31
Omiljen RBD album : EDC
Koliko volite RBD :

Datum upisa : 07.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimePon Jun 16, 2008 11:47 pm

Imala sam 3 najjjjjjj frenda.....dok nisam saznala da se 2-ca loze na mene.....sad imam samo 1 frenda.......
Nazad na vrh Ići dole
~*SmiLeY*GirL*~
Admin
Admin
~*SmiLeY*GirL*~

Ženski
Broj poruka : 3144
Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce
Slika omiljenog RBD albuma : Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Izz2wj
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info
Koliko volite RBD :

I do belive in..... : ME and HIM
Datum upisa : 12.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeUto Jun 17, 2008 10:35 am

ja iimam dosta drugova ali je Aca stvarno pravi!!!....jeste da mu se svidjam i da smo verovatno zato tako bliskii....ali ja sam mu rekla da on moze da mi bude samo drug i nista vise.....prvo se naljutio a onda mi je jednom dosao i rekao SHVATIO SAM DA NISI ZALJUBLJENA U MENE A TAKODJE SAM SHVATIO I DA NE VREDI DA SE ZATO LJUTIM NA TEBE!pONOVO DRUGOVI? i ja sam naravno pristala!!!!On je nekako drugaciji od ostalih,pazljiv je,kulturan,lepo vaspitan!Steta,stvarno sto ga ne posmatram drugacije....ali takav je zivot.....kad god sam bila neraspolozena u skoli nikad nije razgovarao sa mnom nego mi je slao pismanca u kom imitira Sekspira....stvarno je smesno!...a usput je smisljao i neke smesne pesmice za mene....stvarno slatko!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
https://fairiesdeannysr.serbianforum.info
~i LoVe To bE fAbOlUs~
Admin
Admin
~i LoVe To bE fAbOlUs~

Ženski
Koliko volite RBD :

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeUto Jun 17, 2008 11:30 am

stwarno swatko
Nazad na vrh Ići dole
~*SmiLeY*GirL*~
Admin
Admin
~*SmiLeY*GirL*~

Ženski
Broj poruka : 3144
Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce
Slika omiljenog RBD albuma : Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Izz2wj
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info
Koliko volite RBD :

I do belive in..... : ME and HIM
Datum upisa : 12.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeSre Jun 18, 2008 11:51 am

xe,xe....da....a jos sladje je kad to dozivite!!!!
Nazad na vrh Ići dole
https://fairiesdeannysr.serbianforum.info
~i LoVe To bE fAbOlUs~
Admin
Admin
~i LoVe To bE fAbOlUs~

Ženski
Koliko volite RBD :

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeSre Jun 18, 2008 11:55 am

daaaaaaa
Nazad na vrh Ići dole
~*PunkPrincess*~
Modovi
Modovi
~*PunkPrincess*~

Ženski
Broj poruka : 1212
Godina : 33
Lokacija : Setam sa Dul pored mora...Tada nailazi Ucker na jahti i poziva nas da budemo sa njim...
Omiljen RBD album : Celestial!!!
Slika omiljenog RBD albuma : Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? 28089cm
Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/
Koliko volite RBD :

I do belive in..... : Avril,RBD and me!

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitimeČet Jul 31, 2008 7:33 pm

Ja imam!Najbolji drug na svetu!Cak mi je skoro bolji od drugarica!THE BEST je...Nekad smo se posvadjali,ali to traje nekoliko dana...Nije ono da ne pricamo 10000 godina...Itd.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.avril4ever.niceboard.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?   Da li imate prawog prijatelja...muskog pola? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li imate prawog prijatelja...muskog pola?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» forum otvoren pre pola sata!!!
» ImAte li pr0blem??????
» Koji mob imate??!
» Koliko RBD slika imate u kompu...??

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
♥Fairies de Anny Serbia♥ :: Za devojke/Por las chicas/For girls-
Skoči na: