| *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** | |
|
+2*~Jovanchica & Anny~* $~*~Jeka & Ucker~*~$ 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Sre Jun 18, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Sre Jun 18, 2008 6:09 pm | |
| neeeeeeeeeeee | |
|
| |
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Sre Jun 18, 2008 6:10 pm | |
| | |
|
| |
*~Anny_y_Anchy~* *Salvame*
Broj poruka : 54 Godina : 31 Lokacija : U srcu RBD!!!!!!! Omiljen RBD album : Empezar desde cero.... Ali obozavam ih sve :P:P Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi... Obvio! Ai q pregunta!!!! Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Ned Jun 22, 2008 3:45 pm | |
| Nisu prodate karte.... Moja kuma je juce kupila i ima jjos! Idite vidite na sajtu BG Arene.... Tamo pise!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Ned Jun 22, 2008 4:30 pm | |
| pa ja sam owo nasla na rbd rocks!!! A tamo wam je nesto kao nemam pojma ali tu su RBD...i regowala sam se na forum engleski...i Maite je pozdrawila swe forumase...znate kako je super regujte se ako hocete...ali morate dobro da znate engleski | |
|
| |
$*Dulce*$ *Y soy rebelde*
Broj poruka : 335 Godina : 30 Lokacija : ~*Siempre*en*corazon*de*Ucker*~ Omiljen RBD album : Empezar desde cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Pon Jun 23, 2008 12:39 pm | |
| Oki!Karte nisu rasprodate ima jos doooosta karata! | |
|
| |
brana~anahi~the~best VIP
Broj poruka : 555 Godina : 31 Lokacija : u back stage-u sa ANAHI Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : ANAHI Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://chicasderbd.nice-topic.com/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : Faries & Annie Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Pon Jun 23, 2008 1:19 pm | |
| da ima karata moja drugarica je juce kupila,ali msm da nema wishe wip gold,a ima ostalih...=) | |
|
| |
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** Pon Jun 23, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** | |
| |
|
| |
| *****KARTE ZA KONCERT SU RASPRODATE***** | |
|