| Pitanja | |
|
+16~i LoVe To bE fAbOlUs~ *~Jovanchica & Anny~* *Mai fan* anahiprincess ~Sakica i Ucker~ ~*PunkPrincess*~ ~Dul_Maria~ *$*La Choky*$* brana~anahi~the~best Em0 Princess ~*SmiLeY*GirL*~ *Mia96* ~I`m not a perfect girl~ $~*~Jeka & Ucker~*~$ ***~I~Like~Boys~*** $*Dulce*$ 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Pitanja Pet Avg 15, 2008 8:54 pm | |
| ja ne znamda prawim ali naruci karticu u obawesetenjima | |
|
| |
***~I~Like~Boys~*** *Celestial*
Broj poruka : 973 Godina : 28 Lokacija : Sa ANnNy I DuUL Na KaApUcInNu Omiljen RBD album : Nuestro Amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce i Anahi Koliko volite RBD : I do belive in..... : RBD**para**siempre** Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Avg 16, 2008 12:01 am | |
| | |
|
| |
~*PunkPrincess*~ Modovi
Broj poruka : 1212 Godina : 33 Lokacija : Setam sa Dul pored mora...Tada nailazi Ucker na jahti i poziva nas da budemo sa njim... Omiljen RBD album : Celestial!!! Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/ Koliko volite RBD : I do belive in..... : Avril,RBD and me! Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Avg 16, 2008 10:19 am | |
| [ Glasanje ] Svi clanovi foruma....ulazite!!!!! | |
|
| |
anahiprincess *Empezar desde cero*
Broj poruka : 15 Godina : 29 Lokacija : En Anahi World Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Pitanja Pon Sep 01, 2008 4:50 pm | |
| jel neko moze da mi kaze kakva je kriza bila na forumu,ja nisam mogla da dolazim jer mi je crko komp | |
|
| |
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Pitanja Pon Sep 01, 2008 8:12 pm | |
| o kakwoj krizi pricas? nikakwe krize nije bilo HWALA BOGU...jedino sto smo opet gubili poene | |
|
| |
~Dul_Maria~ Muzicki urednik
Broj poruka : 934 Godina : 30 Lokacija : Daleko.... Omiljen RBD album : Nuesto amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi Slika omiljenog RBD albuma : Koliko volite RBD : I do belive in..... : fairs Datum upisa : 26.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Uto Sep 02, 2008 10:00 am | |
| I da je bila, sigurno ti ne bi ispricali ! A posto nije bila, UZIVAJ !! | |
|
| |
*Mai fan*
Broj poruka : 4 Godina : 29 Lokacija : Con Mai!! Omiljen RBD album : Empezar deste cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Maite,obvio!! Koliko volite RBD : I do belive in..... : Faries!!! Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: Pitanja Uto Sep 30, 2008 3:12 pm | |
| MEne zanima da li mogu sama sebi da otvorim stan,ili prvo treba da se prijavim,ili sta??? | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Pitanja Uto Sep 30, 2008 5:23 pm | |
| bb...vitrual city wishe ne radi... niko wishe i ne dolazi tako da msm da ne bi bilo swrhe,nadam se da nas razumesh... | |
|
| |
*Mai fan*
Broj poruka : 4 Godina : 29 Lokacija : Con Mai!! Omiljen RBD album : Empezar deste cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Maite,obvio!! Koliko volite RBD : I do belive in..... : Faries!!! Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: Pitanja Uto Sep 30, 2008 10:24 pm | |
| ai,steta... ja sam se regg najvise zbog njega Bas steta.. pues... nada... hvala u svakom slucaju.... Al kako mislite niko ne dolazi,kad imate 250 clanova? P.S. Joco,ja sam... Lidija,adminka sa teenschool 4uma! | |
|
| |
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Pitanja Uto Sep 30, 2008 10:57 pm | |
| aha,da,da... pa bb,wishe niko ne dolazi jer glawna adminka ne dolazi,izgleda da je zauzeta swojim nowim 4umom,pa ne dolazi...jer ipak ona je tu koja je glawna,msm...nije fer,al' ajde...njen izbor,na kraju cu ja da napustim owaj 4um i eto..jer niko ne dolazi da bi tu bilo nowe westi,nowe zanimljiwosti swi bi dolazili,a toga nema jer adminkaje zaduzena za to,msm i ostali admini jesu,ali ja sam wec dowoljno pisala...eto tako..i meni je zao virtual city-a..ali ne wredi kad ga wishe niko ne posecuje | |
|
| |
Broj poruka : 934 Godina : 30 Lokacija : Daleko.... Omiljen RBD album : Nuesto amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi Slika omiljenog RBD albuma : Koliko volite RBD : I do belive in..... : fairs Datum upisa : 26.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sre Okt 01, 2008 10:02 am | |
| Pa stvarno msm... Nije u redu... Ali ipak je sada iz skola pocela i sve... D | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja Sre Okt 01, 2008 4:06 pm | |
| da,znam.ali swi mi imamo neke obaweze,pa opet dolazimo na forum,bez obzira na swe...dolazim uwek bar sat wremena dnewno | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Okt 04, 2008 2:34 pm | |
| E,a dok sam ja ovde visila ceeeelo leto,nikog nije bilo sem moje Jeke,Ive i ***~I~Like~Boys~***.....i to ponekad jos po neko........................niste fer vi ljudi!Pardon,ne svi!Ko nije dolazio zbog opravdanih razloga OK,i ko mi je to rekao,OK u redu je....ali ostali................... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja Sub Okt 04, 2008 3:31 pm | |
| swi znaju zaashto ja nisam mogla...ok,bb,swe ti je oproshteno | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Okt 04, 2008 3:39 pm | |
| Da,za tebe znam....ali ostali................ | |
|
| |
~i LoVe To bE fAbOlUs~ Admin
Broj poruka : 1157 Godina : 28 Lokacija : J@ s@m N@ NeBy,U r@jy IzGuBlJeN@ Omiljen RBD album : CeLeStIaL Omiljen clan iz grupe RBD! : dulce maria Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde1.top-talk.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : teNnIs,RbD aNd FiNaLy LoVe Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Ned Okt 05, 2008 1:55 pm | |
| Ja sam celo leto billa sa mamom u bgd..Bila je u bolnicu...A owako ja sam posle dosxla | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja Ned Okt 05, 2008 2:14 pm | |
| ok,sada dosta spama...ima li neko pitanje u wezi 4uma..? | |
|
| |
~*Chic@ como DuLcE*~ *Y soy rebelde*
Broj poruka : 245 Godina : 31 Lokacija : Siempre con RBD Omiljen RBD album : Celectial Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi i Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://www.rbd-ews.forumotion.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : .....fairies...and in.....RBD Datum upisa : 29.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Nov 22, 2008 3:50 pm | |
| moze li neko Da mi skloni owo ispod nicka sto pise RBD news girl? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja Sub Nov 22, 2008 9:16 pm | |
| | |
|
| |
~*Chic@ como DuLcE*~ *Y soy rebelde*
Broj poruka : 245 Godina : 31 Lokacija : Siempre con RBD Omiljen RBD album : Celectial Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi i Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://www.rbd-ews.forumotion.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : .....fairies...and in.....RBD Datum upisa : 29.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Nov 22, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Wanjusxkaaaaa *Empezar desde cero*
Broj poruka : 41 Godina : 28 Omiljen RBD album : Empezar Desde Cero Omiljen clan iz grupe RBD! : Maite i Poncho Koliko volite RBD : I do belive in..... : LOVE Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Pitanja Sub Nov 29, 2008 11:46 pm | |
| Ima jedno pitanje..Mozhda je glupo!! Gdje trebaju da se trazhe ove kartice shto imaju ~*SmiLeY*GirL*~ ~Dul_Maria~ i neki drugi chlanovi tj. ovo gdje pishe nick forum i da je taj neko Fan od npr. Dulce?? | |
|
| |
~**Robert@ M@j@**~ *Salvame*
Broj poruka : 53 Godina : 28 Omiljen RBD album : REBELDE Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Maria Koliko volite RBD : I do belive in..... : faries,mirales and true love Datum upisa : 02.05.2008
| Naslov: Re: Pitanja Ned Dec 14, 2008 11:54 am | |
| da...i mene to interesuje! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja Ned Dec 14, 2008 1:51 pm | |
| imate posebnu temu za to ali forum je trenutno mrtaw ne widim da glawna adminka dolazi a ona je to prawila... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja Pet Dec 19, 2008 2:09 pm | |
| Glavne adminke nema... jbga | |
|
| |
_*_%*WoNdY FaN*%_*_
Broj poruka : 3 Godina : 30 Omiljen RBD album : swi...ama bash swi. Koliko volite RBD : I do belive in..... : RBD Datum upisa : 26.12.2008
| Naslov: Re: Pitanja Pet Dec 26, 2008 10:37 pm | |
| ex...a ja sam htela u WONDY grupu.....tj da mi nick bude WoNdY boje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja | |
| |
|
| |
| Pitanja | |
|