| RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! | |
|
+7~I`m not a perfect girl~ ***~I~Like~Boys~*** ~JeLeNa VoN UcKeRmAnN~ ~*SmiLeY*GirL*~ ~*PunkPrincess*~ $~*~Jeka & Ucker~*~$ *$*La Choky*$* 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 10:40 am | |
| Ja se bas i ne slazem sa tobom........msm isto ko i Jeka.......ne peva bas sjajno!I cini se,da ce Dul najvise postici! | |
|
| |
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 12:19 pm | |
| E Ucker ce da swira u nekoj grupi sto posto!!!ne werujem da bi nesto postigao solo...a Dul ce najwise ja msm!!!i najmladja je od zenskih pa ce imati wremena za to... | |
|
| |
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 1:22 pm | |
| Dobro.to mozxda jeste....ali i Anny mozxe dosta da postigne,ona je ipak najwecja zwezda grupe,nije stwarno sxto je ja najwisxe gotiwim od swix chlanowa ali to je istina... Ali sxto se tiche Uckera,on po meni ima prewep glas,ali ipak Christian je taj sxto ima najlepsxi u grupi od musxkix. . . A i ne wredi da sada prichamo o tome ko cje sxta posticji a ko ne,jer mi to ne mozxemo da znamo....to cjemo tek wideti....msm oni su onako i owako wecj za swoje godine postigli weeeeeeeeeeeeeeeeeliki uspex....=) | |
|
| |
Broj poruka : 1847 Godina : 30 Lokacija : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Omiljen RBD album : Celestial Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : me and Ucker... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 9:28 pm | |
| da...Anny y Dul ja msm da mog najwise da postignu...a Mai najwise moze u telenowelama...mada widecemo...e Mai je raskinula sa Guidom presrecna sam | |
|
| |
*$*La Choky*$* *Y soy rebelde*
Broj poruka : 119 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corason parasiempre Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : miamor Ucker..... Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 11:07 pm | |
| ne znam...paparaci su slikali Mai sa onim Lewijem i izgleda da je sad sa njim...to sam cula sa rebeldemanie | |
|
| |
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 11:23 pm | |
| | |
|
| |
*$*La Choky*$* *Y soy rebelde*
Broj poruka : 119 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corason parasiempre Omiljen clan iz grupe RBD! : Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : miamor Ucker..... Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Sub Avg 30, 2008 11:41 pm | |
| nije tacno...on je izjavio da nikad ne bi prevario zenu! | |
|
| |
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Ned Avg 31, 2008 9:54 am | |
| a ti pisi malo i u drugim temema ne samo owde | |
|
| |
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Ned Avg 31, 2008 1:38 pm | |
| - *$*La Choky*$* ::
- nije tacno...on je izjavio da nikad ne bi prevario zenu!
pa nzn.... | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! Ned Sep 28, 2008 2:00 pm | |
| Ja sam plakala kad sam chitala onaj text,jbt...mnoogo mi je zao..!!! | |
|
| |
ssss
Broj poruka : 5 Godina : 29 Omiljen RBD album : rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : mia Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: RAZLOG RASPADA GRUPE Pet Nov 28, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! | |
| |
|
| |
| RAZLOG RASPADA GRUPE!!!!!! | |
|