| Bubuljice... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Bubuljice... Uto Avg 19, 2008 2:41 pm | |
| Da li ix imate??I k0je preparate k0ristite da bix 0tkl0nili? Ja ix i nemam nesxt0,m0zxda p0neq k0je se jedwa wide... | |
|
| |
***~I~Like~Boys~*** *Celestial*
Broj poruka : 973 Godina : 28 Lokacija : Sa ANnNy I DuUL Na KaApUcInNu Omiljen RBD album : Nuestro Amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce i Anahi Koliko volite RBD : I do belive in..... : RBD**para**siempre** Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Uto Avg 19, 2008 3:09 pm | |
| Ja nemam,ja sam pre imala i mazala sam neku kremu i sad ih nemam | |
|
| |
PRINCESS *Empezar desde cero*
Broj poruka : 21 Godina : 28 Lokacija : u shopppingu sa anahi Omiljen RBD album : empezar desde cero Omiljen clan iz grupe RBD! : ANAHI Koliko volite RBD : I do belive in..... : .........love...... Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Čet Avg 21, 2008 4:40 pm | |
| ja imam i koristim clean and clear | |
|
| |
~*~*DuLcE MaRiA*~*~ *Salvame*
Broj poruka : 60 Godina : 29 Lokacija : con dul & ucker en mi corason para siempre Omiljen RBD album : *N*u*e*s*t*r*o* a*m*o*r* Omiljen clan iz grupe RBD! : *D*u*l*c*e*M*a*r*i*a* Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info/index.htm Koliko volite RBD : I do belive in..... : *M*e*&*U*c*K*e*R* Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Sub Avg 23, 2008 4:49 pm | |
| - ***~I~Like~Boys~*** ::
- Ja nemam,ja sam pre imala
i mazala sam neku kremu i sad ih nemam | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Sub Avg 23, 2008 5:11 pm | |
| Ja nemam sad.....msm normalno je da devojcice nasih godina imaju bubuljice....akne i mitisere....kao i decaci....ali ja nemam mnogo...mozda po koju......koristim neku malu kremicu sa cinkom....i to je EXTRA!Sprecava nastanak novih,susi stare akne i one nestaju.............. | |
|
| |
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Pet Avg 29, 2008 2:56 pm | |
| A da narawno da je normalno da sada imamo bubuljice i sl. ali ja ix skoro uopsxte nemam.msm znam da neke dewojchice imaju basx dosta bubuljica dok neke uopsxte nemaju.... E da,ja sam imale juche neq bubuljicu na chelu i stwila sam aspirin,tj. isitnila jednu tabletu aspirina pomesxala sa wodom i stawila na tu malu bubuljicu i jutros je nema... To sam prochitala na nekom 4umu a i juche u Brawo girl-u... | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Sub Avg 30, 2008 10:53 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Bubuljice... Sub Avg 30, 2008 1:24 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bubuljice... | |
| |
|
| |
| Bubuljice... | |
|