~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 3144 Godina : 29 Lokacija : On the street with my skateboard! Omiljen RBD album : Rebelde Omiljen clan iz grupe RBD! : Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://rebelde-rbd4ever.6forum.info Koliko volite RBD : I do belive in..... : ME and HIM Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Moj novi forum!!! Ned Jun 01, 2008 5:25 pm | |
| Regujte se ne www.dulce4anahi.go-forum.net !!!OBAVEZNO!!!To je moj novi forum o Dul & Annie koji sam danas napravila!!!Prvo dvoje koji se reguju bice admini a drugo dvoje koji se reguju bice modovi...naravno ukoliko ne budu obavljali svoj posao kako treba bice skinuti sa te pozicije!!!!!!!!! | |
|
~Dul_Maria~ Muzicki urednik
Broj poruka : 934 Godina : 30 Lokacija : Daleko.... Omiljen RBD album : Nuesto amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi Slika omiljenog RBD albuma : Koliko volite RBD : I do belive in..... : fairs Datum upisa : 26.03.2008
| Naslov: Re: Moj novi forum!!! Sub Jun 07, 2008 7:05 pm | |
| Evo ja sam se registrovala.... | |
|
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Moj novi forum!!! Sub Jun 07, 2008 8:59 pm | |
| Evo ja cu se reggovati odmah! | |
|
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Moj novi forum!!! Sub Jun 07, 2008 11:09 pm | |
| | |
|
*~Jovanchica & Anny~* Admin
Broj poruka : 1201 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny bilo gde Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi & Maite Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Moj novi forum!!! Ned Jun 08, 2008 12:04 am | |
| reggovana sam BB,sooper 4umche,samo treba da se sredi! | |
|
~*Chic@ como DuLcE*~ *Y soy rebelde*
Broj poruka : 245 Godina : 31 Lokacija : Siempre con RBD Omiljen RBD album : Celectial Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi i Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://www.rbd-ews.forumotion.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : .....fairies...and in.....RBD Datum upisa : 29.03.2008
| Naslov: Re: Moj novi forum!!! Čet Jun 19, 2008 6:27 pm | |
| Regovala sam se kao Anahi | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj novi forum!!! | |
| |
|