Miss Independent *Empezar desde cero*
Broj poruka : 26 Godina : 32 Lokacija : Panchevo Koliko volite RBD : I do belive in..... : me Datum upisa : 31.05.2008
| Naslov: EXTRA forum + download zone Ned Jul 06, 2008 1:48 am | |
| Baner ukljonjen, nema dovoljno postova za reklamiranje !!!Sigurna sam da ce svako naci neki sebi zanimljiv kutak i da ce,ako se registruje i pridruzi nam se u diskusijama, uzivati sa nama... Takodje,na ovom forumu mozete besplatno skidati stranu,domacu,filmsku i drugu muziku,strane,domace filmove,i razne full free programe! (: --> adresa uklonjena,ima manje od 60 postowa <-- Svi ste dobrodoshli.. Forum je izmenjen, sami mozete menjati stil foruma koji vam se svidja.. I u toku su prijave za moderatora! | |
|
~I`m not a perfect girl~ Admin
Broj poruka : 1154 Godina : 29 Lokacija : ...sa Uckerom i na kraj sweta...=) Omiljen RBD album : Nuestro amor Omiljen clan iz grupe RBD! : Annie y Ucker Koliko volite RBD : I do belive in..... : ................. Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: EXTRA forum + download zone Ned Jul 06, 2008 2:38 pm | |
| | |
|
~*Chic@ como DuLcE*~ *Y soy rebelde*
Broj poruka : 245 Godina : 31 Lokacija : Siempre con RBD Omiljen RBD album : Celectial Omiljen clan iz grupe RBD! : Anahi i Dulce Slika omiljenog RBD albuma : Najbolji forum o RBD-u!!!!!????? : http://www.rbd-ews.forumotion.net Koliko volite RBD : I do belive in..... : .....fairies...and in.....RBD Datum upisa : 29.03.2008
| Naslov: Re: EXTRA forum + download zone Uto Jul 08, 2008 8:17 pm | |
| - ~I`m not a perfect girl~ ::
- ja se mozxda reggujem!
| |
|